Weleda Olejová tužka na zjemnění nehtové kůžičky 3 ml

Weleda Olejová tužka na zjemnění nehtové kůžičky 3 ml

Weleda Olejová tužka na zjemnění nehtové kůžičky 3 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Olejová tužka na zjemnění nehtové kůžičky byla speciálně vyvinuta pro péči o suchá nehtová lůžka. Praktický aplikátor umožňuje přesnou a pohodlnou aplikaci vždy a všude.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Olejová tužka na zjemnění nehtové kůžičky Weleda byla speciálně vyvinuta pro péči o nehty a nehtovou kůžičku, zejména o suchou a popraskanou. Změkčuje přečnívající nehtovou kůžičku a usnadňuje její zatlačení při manikúře. Praktický aplikátor umožňuje přesnou aplikaci a s olejíčkem se tak zbytečně neplýtvá. Olejovou tužku oceníte zejména po odlakování nehtů, kdy je nehtová kůžička vysušená a hrozí její popraskání.

Tužka má vyšší obsah přírodních olejů, protože nehtová kůžička potřebuje extra výživnou péči a klasické krémy na ruce na to nestačí. Kombinace jojobového, granátového, sojového, mandlového, slunečnicového a kokosového oleje dokáže proniknout hluboko do pokožky, uzamyká v ní hydrataci a zabraňuje vysoušení nehtové kůžičky a jejímu praskání.

Extrakt z měsíčku působí protizánětlivě a pomáhá hojit drobné ranky a prasklinky, zatímco olej ze semen granátového jablka se postará o zpevnění pokožky a díky vysokému obsahu antioxidantů zabraňuje předčasnému stárnutí citlivé pokožky v okolí nehtů.

Pro intenzivní péči

Olej na nehty a nehtovou kůžičku je ideální pomocník pro vaši každodenní péči o nehty a jejich okolí. Pokožka rukou je během dne namáhána všemi možnými způsoby a navíc se právě na ní nejdříve projevují známky stárnutí. Pokožka v okolí nehtů se rychle vysušuje, díky čemuž se stává náchylnější ke vzniku záděr a může se dokonce i zpomalit růst nehtů.

Perfektní do kabelky

O kůžičku v okolí nehtů a samotné nehty je proto nutné pravidelně pečovat. Toto vyživující pero přináší směs intenzivně regeneračních olejů v praktické formě tužky, která se vejde do každé tašky či kosmetické taštičky. Díky tomuto balení můžete olejíček používat skutečně kdekoli a aplikace vám zabere jen malou chvíli. Olej v tužce navíc nehrozí vylitím v kabelce.

Pečující oleje

Tužka napuštěná oleji je tak vždy k dispozici, olejem navíc díky aplikátoru s přesným dávkováním neplýtváte. Tento pečující přípravek obsahuje množství rostlinných olejů, které nehty a kůžičku v jejich okolí hloubkově vyživují, odstraňují suché šupinky a brání vzniku záděr. Díky tomuto praktickému peru budou vaše ruce vždy dokonale upravené.

Krásné ruce

Jojobový a kokosový olej jsou mimořádně bohaté na nenasycené mastné kyseliny, poskytují nehtům výživu a vyhlazují je. Mandlový olej podporuje regeneraci pokožky i nehtů, urychluje jejich růst a navíc má zklidňující účinky. Výtažek z měsíčku má zklidňující a protizánětlivé účinky, zmírňuje podráždění a revitalizuje nehtovou kůžičku. 

Použití: Olejíček aplikujte na nehty a nehtovou kůžičku. Nechte vstřebat.

Tip: Olejovou tužku můžete používat každý den, i když máte nalakované nehty. Kůžička díky tomu zůstane jemná a neporušená, čímž eliminujete možnost jejího poškození.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak na regeneraci těla i ducha

Krása z přírody, která překonává čas

Recenze: Olejová tužka na zjemnění nehtové kůžičky Weleda

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?